Szövegírás honlapra

Klassz honlaphoz klassz szöveg jár

Weboldal szövegírási szolgáltatásunkat azoknak találtuk ki, akik

Olvasmányos szövegekkel látjuk el honlapod, legyen szó laza stílusról, vagy komoly hangvételről.

Szövegírás weboldalra - Klassz honlap

honlap Szövegírási szolgáltatásaink

Bemutatkozás írása

Interjút készítünk veled, leírjuk, átadjuk átnézésre, javítjuk, ha szükséges. Erősítjük szakértői márkádat, bizalmat építünk és közelebb hozzuk a személyiségedet.

Honlap szövegek írása

Megírjuk a teljes honlapod szövegeit a kezdőoldaltól a termékek leírásáig. Jól tagolt, logikus, bizalomépítő struktúrát követünk, mellőzve a túlzó sallangokat.

Blogcikkek írása

Segítünk a tematika kialakításában, kulcsszókutatást végzünk, figyelünk az iparági trendekre. Stílusodhoz és célcsoportodhoz illeszkedő hangnemben készítjük el a cikkeket.

Miért jó, ha kiszervezed weblapod szövegeinek megírását?

Ha ránk bízod a teljes honlapod szövegét, ügyelünk rá, hogy kerüljük az agyon puffongtatott és túlzó, már-már hiteltelenné vált marketing bullshitet.

Sokkal inkább a személyességre, a hatékony információ átadásra fókuszálunk, ügyelve a keresőoptimalizálási szempontokra és a közérthetőségre.

Nem a Google-nek írjuk a szövegeinket, de figyelembe vesszük, a célunk sokkal inkább az, hogy ha már a keresőből megtalált ideális ügyfeled, időzzön is el az oldaladon. 

Segítünk a tartalomfejlesztésben is, blog tematika kitalálásában és megírásában. 

Amennyiben ránk bízod a blogod, rendszeresen kerülnek tartalmak a honlapodra, melyek szintén segítenek abban, hogy a keresőben egyre jobb helyet érj el. 

Bemutatkozó oldal

Tudtad, hogy az ügyfelek 80%-a mielőtt szolgáltatót választ, szeretné tudni, kivel is fog kapcsolatba kerülni?

Olykor elégséges lehet pusztán egy fotó, míg máskor jó, ha van „Rólam oldal” is.

Mikor van szükség feltétlenül bemutatkozó oldalra?

  • Ha ügyfeleid bizalmi ügyekbe avatnak be ( pl. magánélet, pénzügy)
  • Ha nagy értékű szolgáltatást kínálsz
  • Ha az ügyfeleid egészségén szeretnél javítani

A jó bemutatkozás építi a márkát, bizalmat ébreszt és az olvasót arra ösztönzi, hogy kapcsolatba lépjen a szolgáltatóval. 

Kérésedre megírjuk bemutatkozó szöveged, legyen szó nyitóoldali bemutatkozásról, vagy komplett „Rólam” oldalról.

Blogcikkírás

A rendszeres, megfelelő tematika és kulcsszavak alapján írott blog cikkek hosszú távon nemcsak a Google találati listán hoznak eredményt, de folyamatosan építik szakmai hiteled is. 

Ha van már kész tematikád, kulcsszókutatással, vázlatírással támogatunk cikkeid megírásában.

Vagy bízd ránk a teljes folyamatot – a kulcsszókutatástól a cikkíráson át a cikk feltöltésig, így biztos lehetsz benne, hogy a cikked meg fog megfelelni minden követelménynek, amit a Google megkövetel, olvasóid pedig hasznos tartalommal gyarapodnak.

Cikkeidhez felvezető szöveget is készíthetünk, melyet közösségi média felületeiden tudsz hasznosítani.

Az alábbi témákban rendszeresen posztolunk

gumiabroncsok (méretleírások, márka és termékleírások, abroncstesztek értékelése) • zárjavítás, zárszerviz • lakberendezés • kert és természet • divat, egészség, szépségápolás • esküvő • ital leírások • sajtkészítés • ezotéria • felújítás, építkezés • mese, mesekönyv • erek-szülő, család • turisztika • pénzügyek (hitelek, valuta-deviza, támogatások, pályázatok) • nyelvtanulás

Landing oldal, vagy komplett honlap szövegírása

Legyen szó értékesítési célú landing oldalról, esemény reklámjáról, vagy szolgáltatói weboldal szövegeinek elkészítéséről, gyorsan és pontosan dolgozunk.

A honlap szövegeit stílusodhoz igazítjuk, előzetesen egyeztetjük, hogy milyen tartalmi egységekre van szükség és ott mi legyen a fő mondanivaló. 

Szövegeinkben ügyelünk arra, hogy azok kellően informatívak és bizalom építőek legyenek, kerüljük a túlzó ígéretekkel kecsegtető marketing szövegeket, helyette a szolgáltatásaid valódi értékére fókuszálunk

 

Az alábbi szövegírási feladatokat is ránk bízhatod

Termék leírások

Vállaljuk termékkategóriák és konkrét termékek leírásainak elkészítését, meta leírásait.

Közösségi média posztok

Bízd ránk Facebook, Instagram, LinkedIn posztjaid írását, blog cikkeid beharangozó szövegeit.

Reklámszövegek

Elkészítjük Google Ads, Facebook hirdetéseid szövegeit, profi partnereink pedig el is végzik a szükséges hirdetési beállításokat.

Kikkel fogsz együtt dolgozni?

Kőszegi-Arbeiter Anita - szövegírás Klassz honlap

Kőszegi-Arbeiter Anita

Honlap szövegírás, blog cikkek, reklámszövegek, termékleírások

Pálffy Magdi webdesigner - Klassz honlap

Pálffy Magdi

Projekt menedzsment, cikkek feltöltése a weboldalra,
SEO kulcsszókutatás és blogvázlatírás

Gyakran ismételt kérdések

Klassz honlap favikon

Természetesen igen. Előzetesen egyeztetés szükséges, hogy mi a célod a szövegekkel, eddig milyen eredményeket értél el és pontosan miben kéred a segítségünk.

IGEN! Ezt a szolgáltatást azoknak találtuk ki, akik egyébként szeretnek és tudnak is írni, de gyakran elkalandoznak, illetve megfeledkeznek a keresőoptimalizálásról.

Van véleményezési kör, melyet követően javítunk a stíluson, tartalmon, amire épp szükség van. 

Hosszú távú elköteleződés előtt az első  pár cikket normál, eseti megbízásként számlázzuk ki. Amennyiben elégedett vagy velünk szerződést kötünk, melyben meghatározzuk a vállalt cikkek számát és az indőtartamot.

Orvosi, jogi, mérnöki stb. szakszövegek megírását NEM vállaljuk. 

Kapcsolatban állunk több fordító szakemberrel, így amennyiben megvan a magyar szöveg – legyen az a komplett honlap szövege, vagy csak cikkek – megoldható a fordítás is. Jelenleg angol, német és spanyol fordítókkal vagyunk kapcsolatban.

A megírandó blog cikk hosszát több tényező befolyásolja. 

Az egyik ilyen tényező, hogy mi a célunk a blog cikkel. Jellemzően linképítésre szánt cikkek rövidebbek, míg a tartalomfejlesztést szolgáló cikkek hosszabbak. 

A másik tényező maga a Google: figyelembe vesszük a piaci átlagot és az adott kulcsszóval a keresőben előkelő helyen lévő tartalmak hosszát. Így előfordulhat, hogy a megszokottnál jóval hosszabb tartalmakat is készítünk, hogy versenyképes legyen az adott cikk a keresőben.

Az ügyfelek blogjaira írt cikkeknél nem szerepel a nevünk és nem minden ügyfél szeretné, ha kitudódna, hogy nem ők írják a saját szövegeiket. 

Ettől függetlenül Anita bemutatkozásánál sok példát láthatsz, köztük olyanokat is, melyeket a saját nevében publikálhatott.